Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Mietha Roti (zoete roti)

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten.

Ingrediënten

1 eetlepel Kotomisi Cocosmelk
100 gram zelfrijzend bakmeel
60 gram suiker
100 ml melk
1 theelepel kaneel
1 ei
20 gram rozijnen
8 gram vanillesuiker

Bereiden

Alle ingrediënten met een mixer goed met elkaar mengen tot een glad beslag; koekenpan goed verhitten, klontje boter erin doen, giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak het aan weerszijden lichtbruin.
Serveertip: De pannenkoek opgerold serveren.

Variatietip: Mietha Roti is één van de populaire Hindoestaanse lekkernijen, die snel bereid kunnen worden; de Surinaamse huisvrouw grijpt dan ook vaak naar deze lekkere roti als zij eventjes iets lekkers lust. Door er cocosmelk en vanillesuiker aan toe te voegen, krijgt deze roti een typisch Surinaamse smaak.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Moksie Alesi met Bakkeljauw en Cocosmelk
Orgeade - Drink
Snesie Foroe (Surinaams-Chinees kipgerecht)
Dawet - Dessert
Petjel (groentesalade met pindasaus)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes